Η Μάγδα Τσέγκου αποκαλύπτει για τον Γιώργο Αυτιά: «Δεν το ξέρει κανείς αυτό»

Μάγδα Τσέγκου

«Αυτό το σχόλιο προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά όλες τις γυναίκες», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Μάγδα Τσέγκου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την τραγική απώλεια που βίωσε, τον Γιώργο Αυτιά, τα ριάλιτι, αλλά και την κρυοσυντήρηση ωαρίων που είχε κάνει.

«Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά ήταν μόνο για την πρωινή ζώνη και δεν θα ξανακάνω ποτέ. Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο. Ο χαμός του μάς δίδαξε πολλά», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου.

«Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές», είπε η Μάγδα Τσέγκου και συμπλήρωσε για τον Γιώργο Αυτιά: «Μιλάμε αρκετά συχνά, δεν το ξέρει κανείς αυτό, δεν είναι γνωστό. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο και μίλησε και με μένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Πλέον έχουμε τις καλύτερες σχέσεις από ποτέ. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος».

Η Μάγδα Τσέγκου είπε στη συνέχεια για τα ριάλιτι και τους ανθρώπους που λαμβάνουν μέρος σε αυτά: «Πόσα ριάλιτι και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα ριάλιτι!».

«Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: “Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη”. Δεν μου φάνηκε καθόλου αστείο. Αυτό το σχόλιο προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά όλες τις γυναίκες», είπε κλείνοντας η Μάγδα Τσέγκου.