Η Λοτσάρη για το χωρισμό της από τον Σκορδάλη: «Αποδέχομαι ότι πια…»

Τι απάντησε στην ερώτηση αν μπορεί το γυαλί να ξανακολλήσει; Πώς αντέδρασε στην ερώτηση της κόρης της που άκουσε για το χωρισμό από την τηλεόραση;

Η Νίνα Λοτσάρη ήταν η σημερινή καλεσμένη του Πρωινό mou και την υποδέχτηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η κουβέντα έφτασε κάποια στιγμή και στο χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη και κατά πόσο αυτός ήταν εύκολος ή όχι. «Εάν πει κάποιος ότι ένας χωρισμός είναι εύκολος, τότε μάλλον ψέματα θα λέει. Ο χωρισμός είναι απόφαση κάποιου και αποδοχή κάποιου άλλου. Και αυτός που το αποφασίζει πρέπει να το αποδεχθεί πρώτα. Αποδέχομαι ότι πια δε θα ζω με αυτό τον άνθρωπο.», ανέφερε η Νίνα Λοτσάρη.

Σχετικά με το κατά πόσο είναι εύκολη η επαγγελματική τους συνεργασία μετά το χωρισμό, απάντησε: «Το συμφέρον της οικογένειας είναι μπροστά. Αν πρέπει να δουλέψουμε μαζί, θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω και θα δουλέψουμε».

«Το γυαλί αν σπάσει ξανακολλάει;», ρώτησε η Τζένη Μπαλατσινού και η απάντηση της Νίνας Λοτσάρη ήταν σαφής: «Όχι με τίποτα. Πάντα θα υπάρχει η ρωγμή, έστω και καμουφλαρισμένη».

//www.youtube.com/embed/5ZBIwZV3NfQ