Η Λίτσα Γιαγκούση βάζει τελεία στην κόντρα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο

Λίτσα Γιαγκούση

"Ούτε τα βρήκαμε, ούτε τα χάσαμε" ομολόγησε η Λίτσα Γιαγκούση.

Την Λίτσα Γιαγκούση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου το πρωινό της Παρασκευής. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην «κόντρα» που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο καθώς και την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε κουραστεί πάρα πολύ αυτά τα δυο χρόνια. Αν είναι λύση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για να έρθουμε στην κανονικότητα, είμαι υπέρ. Ελευθερία έχουμε οπότε δεν θα πω στον καθένα ούτε τι θα λέει ούτε τι απόψεις θα έχει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του».

«Ούτε τα βρήκαμε, ούτε τα χάσαμε. Τα πράγματα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο είναι όπως ήταν. Σταθερά. Δεν έχει γίνει κάτι νομικά».

«Είχα δεχθεί στο παρελθόν ένα άγαρμπο και χωρίς να το περιμένω… φλερτ υπέρ του δέοντος. Δεν ήμουν θετική και σε αυτό μπορεί αν οφείλεται ότι δεν ήμουν στην επόμενη δουλειά αν και είχαμε κλείσει. Σοκαρίστηκα πολύ με την κίνηση του» πρόσθεσε, ακόμα, η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.