Η Λίνα Σακκά εξηγεί γιατί «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου»

Λίνα Σακκά

"Τώρα είμαστε μια πολύ ωραία παρεούλα στο σπίτι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το αίσθημα του βάρους της ευθύνης" παραδέχθηκε η Λίνα Σακκά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λίνα Σακκά στο Pop Up του Alpha και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίνα Σακκά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Όμως το κάθε πράγμα και η κάθε επιλογή έχει και το τίμημα της. Έτυχε έτσι, δεν το επιδίωξα, συνέβη όπως συνέβη και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να καταφέρω να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί».

«Τώρα είμαστε μια πολύ ωραία παρεούλα στο σπίτι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το αίσθημα του βάρους της ευθύνης» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η πρωταγωνίστρια. «Να αποφασίσω μόνη μου για πράγματα σημαντικά για το παιδί και είχα πάντα την ανησυχία εάν είναι σωστό αυτό ή μήπως κάνω λάθος εκεί».

«Όταν ο μικρός είχε πέσει κάτω και είχε σκίσει τη γλώσσα του και έπρεπε να τον τρέξω στο νοσοκομείο, μέχρι να δω τι έχει συμβεί, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου! Εκεί τα χρειάστηκα. Ζήτησα βοήθεια από τον μπαμπά του».