Η Λίλιαν έγινε η πρώτη MASTER CHEF JUNIOR!

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές!

 

Ένα πολύ όμορφο επεισόδιο είχε ετοιμάσει η παραγωγή του show για το φινάλε του παιχνιδιού! Η Λίλιαν με τη Μαργαρίτα απόλαυσαν τη δοκιμασία !

Οι βαθμολογίες  

Με κύριο υλικό την γαλοπούλα η βαθμολογία της Λίλιαν ήταν 9-10-9 = 28 ενώ της Μαργαρίτας 9-8-9= 26 .

Στην υλοποίηση της γλυκιάς συνταγής , η βαθμολογία αντίστοιχα ήταν
8-9-8 και 8-7-8

Σύνολο 53-49

Οι οικογένειες και των δύο κοριτσιών μπήκαν στο στούντιο αμέσως μετά την ανάδειξη της νικήτριας! Δήλωσαν ευχαριστημένοι και περήφανοι για τα παιδιά τους καθώς και πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία και για τους ίδιους αφού πέρασαν πολύ ωραία και έκαναν καινούργιους φίλους.

Τι θα κερδίσουν οι νικητές

Ένα τετραήμερο στο Παρίσι περιμένει τη μικρή νικήτρια του Junior Master Chef μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της, στο οποίο εκτός των άλλων, θα της δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθεί δύο γκουρμέ εστιατόρια με πιάτα υψηλής μαγειρικής. Στα υπόλοιπα παιδιά χαρίστηκαν συσκευές μαγειρικής τις οποίες υποσχέθηκαν να αξιοποιήσουν δεόντως στο σπίτι…

Τι έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου μετά την προβολή του επεισοδίου:

 «Και τώρα που τελείωσε αυτό το υπέροχο ταξίδι θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου… Το mega που με εμπιστεύτηκε τους κριτές που με ενθάρρυναν και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής… Που με βοήθησαν και δούλεψαν τοοοοσο πολύ για να ολοκληρωθεί αυτή η τόσο ωραία εκπομπή!!! Και στα παιδάκια μου που τόσο πολύ αγάπησα… Κάλο σας βράδυ!»

Δείτε το τέλος του μεγάλου τελικού!