Η Λιλή Πυράκη «καρφώνει» τη Μαριάντα Πιερίδη: «Απαντάει γενικά με ειρωνεία, πολύ άσχημο και αγενές»

Πιερίδη

"Εγώ δεν μπορώ να το δω με αγάπη αυτό. Γενικά όλη η κουβέντα είναι σε έναν ειρωνικό τόνο από πλευράς της", σχολιάζει η δημοσιογράφος του Breakfast@Star.

Τις δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη στα τηλεοπτικά συνεργεία σχολίασε η παρέα του Breakfast@Star. Η Λιλή Πυράκη, ενοχλημένη από τη συμπεριφορά και τη στάση της τραγουδίστριας απέναντι στη ρεπόρτερ της εκπομπής, θέλησε να κάνει τη δική της παρατήρηση.

«Γενικά όλη η κουβέντα είναι σε έναν ειρωνικό τόνο από πλευράς της Μαριάντας Πιερίδη. Το βρίσκω πάρα πολύ άσχημο και αγενές απέναντι στον δημοσιογράφο.

Κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΟΡΕΝ και θα στέλνει και η ίδια δημοσιογράφους από τη δική της εκπομπή και θα έχει αυτή την απάντηση, αυτό το cue να σχολιάσει… έχω μεγάλη απορία να δω πώς θα το διαχειριστεί», σχολιάζει η Λιλή Πυράκη για την τραγουδίστρια.

«Πάντα με αγάπη θα το πω αλλά θα την ήθελα λίγο πιο διαφορετική, θα την ήθελα λίγο πιο ευγενική. Θα την ήθελα να διαχειριστεί λίγο το θέμα δημοσιογραφία και δημοσιότητα. Για μένα αυτό είναι βασικοί κανόνες ευγένειας», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ δεν μπορώ να το δω με αγάπη αυτό και να σου πω γιατί δεν μπορώ να το δω με αγάπη; Γιατί η Μυρσίνη Κοντού, που κάνει τις ερωτήσεις, είναι συνάδελφός μου. Κι όταν κάνει μία πάρα πολύ ευγενική ερώτηση η Μυρσίνη κι εκείνη απαντάει «ομάδα ποδοσφαίρου» με αυτή την ειρωνεία», συμπληρώνει στην τοποθέτησή της η Λιλή Πυράκη.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι η Μαριάντα είναι από τους ανθρώπους που είναι τσαντισμένοι με το κανάλι αλλά η ειρωνεία δεν βοηθάει κανέναν», υπογράμμισε η Μαίρη Αργυριάδου επί του θέματος.

«Δεν είναι ευθύνη δική της το εάν θα είναι ή όχι μαζί της η Φελίσια Τσαλαπάτη, είναι ευθύνη του καναλιού. Όμως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος», είπε κλείνοντας το θέμα η Λιλή Πυράκη.