Η Λένα Δανιηλίδου αποκαλύπτει τον …έρωτά της

Ακούστε όλα όσα είπε η αθλήτρια...

Στον Focus fm και στην πρεμιέρα της εκπομπής Game of Tennis μίλησε η Λένα Δανιηλίδου, η οποία αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια. Ως βασικό στόχο της έθεσε την αποθεραπεία της από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό της γόνατό, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη για το αν θα σκεφτόταν μετά το τέλος της καριέρας της να ασχοληθεί με την προπονητική, αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο αυτό της φαίνεται αρκετά δελεαστικό και ενδεχομένως να το προσπαθήσει.

Μιλώντας στο Game of tennis μίλησε επίσης και για την άλλη της αγάπη, το windsurfing, στο οποίο επιδίδεται μετά μανίας, κάθε φορά που βρίσκεται κοντά σε θάλασσα. Ενώ αποκάλυψε ότι τα αγαπημένα της ζώα είναι οι πιγκουίνοι, μιας και «ερωτεύτηκε» μαζί τους όταν σε ένα ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία βρέθηκε σε μια θάλασσα να κολυμπά μαζί με ένα κοπάδι αμέτρητων πιγκουίνων!

Η Λένα Δανιηλίδου αναφερόμενη στο δράμα των χιλιάδων μεταναστών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν από τα τουρκικά στα ελληνικά παράλια τόνισε πως τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο την πληγώνουν ως άνθρωπο και πως θα πρέπει επιτέλους η Ευρώπη να βάλει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο.

Ακούστε τη συνέντευξή της εδώ…