Η λάθος αποκάλυψη Λιάγκα ότι Μενεγάκη και Ματέο ήταν μαζί πριν το χωρισμό με Λάτσιο!

Νόμιζε ότι τους είχαν συναντήσει στις Μαλδίβες! Χάος μετά την αποκάλυψη! Ο Γιώργος προσπάθησε να το μαζέψει, ενώ η Φαίη το επιβεβαίωσε! Φόβοι ότι θα απολυθούν! Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Μια -κατά λάθος- αποκάλυψη ανέτρεψε για μερικά λεπτά όλα όσα γνωρίζαμε για την Ελένη Μενεγάκη, το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η «μαρτυρία» έγινε από τον Γιώργο Λιάγκα και προκάλεσε ταραχή στο πλατό του Πρωινό, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να πιστέψει την γκάφα που είχε κάνει και να προσπαθεί μάταια να το …μαζέψει.

Για τις εξωτικές Μαλδίβες θέλησε να μιλήσει ο Γιώργος, ότι είναι πανέμορφος προορισμός για ερωτευμένα ζευγάρια. Ο ίδιος είχε κάνει το ταξίδι αυτό μαζί με την Φαίη Σκορδά κι εκεί επάνω στο διάλογο αναφέρθηκε ότι ήταν πριν από έξι χρόνια και ότι είχαν συναντήσει και την Ελένη Μενεγάκη. Στην ερώτηση της Σάσας Σταμάτη «με ποιον ήταν η Μενεγάκη», ο Γιώργος πέταξε τη βόμβα: «Με τον Ματέο»…

//www.youtube.com/embed/eewAOYiCqXM

Κακός χαμός ακολούθησε την αποκάλυψη αυτή, καθώς όπως όλοι γνωρίζαμε, η Ελένη Μενεγάκη εκείνη την περίοδο ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ ο Ματεό μπήκε στη ζωή της αρκετά αργότερα. Ο Γιώργος Λιάγκας, σε πολύ δύσκολη θέση, έκανε προσπάθειες να πείσει τους συνεργάτες του -οι οποίοι αναζητούσαν ήδη εργασία- ότι το ταξίδι έγινε πολύ πιο πρόσφατα. Η Φαίη Σκορδά όμως, επέμενε ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε και ότι η ίδια εργαζόταν στο ALTER. Μάλιστα, ο στυλίστας της που ήταν παρών στο πλατό επιβεβαίωσε ότι το ταξίδι είχε γίνει την Άνοιξη του 2008. Η κοινή ανακοίνωση χωρισμού Μενεγάκη-Λάτσιου δημοσιοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου του 2010. 

//www.youtube.com/embed/eejKYj6rO7A

//www.youtube.com/embed/nDlUNe5koPE 

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα όμως, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τον Γιώργο και τους τηλεθεατές ότι δεν είχαν συναντήσει την Ελένη με τον Ματέο σε εκείνο το ταξίδι, αλλά το ζεύγος Καγιά – Κριθαριώτη.

«Σκοτώστε με! Έκανα λάθος!», φώναζε ο Γιώργος Λιάγκας…

//www.youtube.com/embed/kDJeQUjulOk

Διαβάστε ακόμα: