Η λαμπερή MadWalk βραδιά

Βίντεο: Οι εμφανίσεις Σάκη Ρουβά, Γιώργου Μαζωνάκη και Έλενας Παπαρίζου

Το πρώτο MadWalk που διοργανώθηκε από το Mad και τη Vodafone στις 2 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε απόψε από τον ΑΝΤ1. Δημοφιλείς καλλιτέχνες, σχεδιαστές και λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης έδωσαν το παρών.

Η πρώτη ανατροπή έγινε με τη μοναδική εμφάνιση της Tamta, η οποία ερμήνευσε το κομμάτι ‘Tonight’ που έγραψαν ειδικά για το MadWalk by Vodafone οι Playmen και ο Claydee. Τα fashion shows με τις συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησαν με τον ταχύτατα ανερχόμενο και αγαπημένο σχεδιαστή των stars, Βρεττό Βρεττάκο και τη μούσα του Δέσποινα Βανδή. Ακολούθησαν οι Mi-Ro, το ντουέτο της μόδας, σε μια δυναμική σύμπραξη με τους Onirama. Στη συνέχεια, τη σκηνή κατέλαβαν οι χαρακτηριστικές minimal δημιουργίες του διεθνώς αναγνωρισμένου Yiorgos Eleftheriades, που πλαισίωσαν τον Μύρωνα Στρατή και την Ilia Darlin. Τη σειρά πήραν o οίκος Parthenis μαζί με τις ενθουσιώδεις Μέλιsses. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον οίκο Celia Kritharioti Haute Couture και τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος ερμήνευσε τα δύο νέα του dance τραγούδια

Ακολούθησε η συλλογή της σχεδιάστριας Mary Katranzou, η οποία παρουσίασε δημιουργίες της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τη συνοδεία των Matisse. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του καθιερωμένου σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes, με δημιουργίες πλαισιωμένες από περίτεχνα κοσμήματα της Έλενας Σύρακα και δύο ξεχωριστές ερμηνείες του Γιώργου Μαζωνάκη: το ‘Parole Parole’ και το δικό του ‘Τα Ίσια Ανάποδα’ σε μια live διασκευή του Mark F. Angelo.

Ο τελευταίος σχεδιαστής που παρουσίασε τη συλλογή του ήταν ο Apostolos Mitropoulos, συνοδευόμενος από την  Έλενα Παπαρίζου που παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι ‘It’s Over’ καθώς και το ‘Free Your Mind’ σε ένα dance live show.

Την πρώτη διοργάνωση MadWalk by Vodafone έκλεισαν οι δυναμικοί Otherview και η εκρηκτική Shaya. Τo Μad θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».