Η κουμπάρα του Κώστα Φορτούνη στο Deal – Κατάφερε να “χτυπήσει” τον τραπεζίτη;

Deal

Δείτε τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Deal.

Σήμερα στο Deal γνωρίσαμε την Ελένη. Η δασκάλα κομμωτικής από την Καλαμπάκα πήγε στο τηλεπαιχνίδι του Alpha γιατί ήθελε να στηρίξει οικονομικά τα εγγονάκια της.

Η Ελένη, μάλιστα, έχει και πολύ καλή σχέση και μάλιστα οικογενειακή με τον παίκτη του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, τον Κώστα Φορτούνη, και μάλιστα ο ίδιος της ζήτησε να δώσει τα χαιρετίσματά του στον Χρήστο Φερεντίνο.

Deal

«Έχω σχέση με τον Κωστή και με την οικογένειά του γενικώς. Ο πατέρας του είναι γείτονάς μου στο χωριό, η μητέρα του είναι γειτόνισσα του άνδρα μου και είχαμε οικογενειακές σχέσεις από παλιά και τα παιδιά μεγάλωσαν μαζί. Ο Κωστής στο μαγαζί του πατέρα του, κάτω στα υπόγεια, έπαιζε μπάλα. Και μου είπε να φέρω τους χαιρετισμούς μου γιατί, λέει, είναι φανατικός μαζί σου. Είναι και κουμπαράκι μου γιατί έχει βαφτίσει τον εγγονό μου, τον Ηλία», ανέφερε η Ελένη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο!

Στο φινάλε του Deal, η Ελένη είχε μείνει με τα εξής ποσά: 2.000 και 4.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης της πρόσφερε 2.800 ευρώ και η Ελένη δέχτηκε να πουλήσει το κουτί της για το συγκεκριμένο ποσό.

Deal

Η Ελένη, τελικά, δεν έκανε το καλύτερο deal σε εκείνο το σημείο, καθώς στο κουτί της είχε τις 4.000 ευρώ.

Deal

Η Ελένη, λοιπόν, έφυγε από το πλατό του Deal με 2.800 ευρώ στην τσέπη.