Η κόρη του Τέρενς Κουίκ και η σχέση της με τον μπαμπά της

Δεν ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά της στη δημοσιογραφία, αλλά...

Ο μπαμπάς της να είναι ο πετυχημένος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και η μητέρα της η επιχειρηματίας Μαρίνα Ελευθερουδάκη, η ίδια ωστόσο επέλεξε έναν πολύ διαφορετικό χώρο. Αυτόν της υποκριτικής.

Η Τερέζα Κουίκ είναι μόλις 21 χρόνων και ανέβηκε πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι το 2010 πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «η Αρκούδα» του Τσέχοφ, ενώ δύο χρόνια μετά συμμετείχε στο έργο «Perceptions». 

Τι λέει για τον πατέρα της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα;
Η ίδια παραδέχεται ότι και οι δύο γονείς της παρακολουθούν τις παραστάσεις της, με τον πατέρα της να παίζει τον ρόλο του πιο αυστηρού κριτή μεταξύ των δύο. «Οι μαμάδες είναι πάντοτε μαμάδες, ενώ ο πατέρας μου, που γνωρίζει λόγω δουλειάς τον χώρο, βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Η κριτική του είναι πολύ ουσιώδης, γι’ αυτό και τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου», παραδέχεται. Εξάλλου, από τον πατέρα της η Τερέζα έχει ιδιαίτερα συγκινητικές αναμνήσεις. «Κάθε βράδυ που έλεγε τις ειδήσεις, η τηλεόραση στο σπίτι ήταν ανοιχτή για να τον παρακολουθούμε. Με το που άνοιγε ο δέκτης και τον έβλεπα, πλησίαζα την οθόνη και του έδινα ένα φιλί».