Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα ξεκαθαρίζει για το #metoo – «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ»

Μαριάννα Κιμούλη

"Είναι καλό το ότι το #metoo ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτόν" ομολογεί η Μαριάννα Κιμούλη.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο Χυτήριο. Μέσα σε όλα, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη πήρε για πρώτη φορά σχετικά με το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της σε αυτό ενώ επίσης μίλησε για την σύγκριση που έχει δεχθεί με εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Κιμούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί σύγκριση καλλιτεχνικά με τον πατέρα μου και νομίζω πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το γεγονός βέβαι πως είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άνδρας βοηθάει λίγο τα πράγματα».

«Καλή τύχη και αντοχή» ήταν η πρώτη αντίδραση από τον δημοφιλή πατέρα της, όταν του ανακοίνσω σε πως θα ακολουθήσει και η ίδια τον δρόμο της υποκριτικής.

Όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος τους πατέρα της, Γιώργου Κιμούλη στο κίνημα #metoo, η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε πως «δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάνω σε αυτό. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του.

«Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε. Είναι καλό το ότι το #metoo ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτόν. Δηλαδή αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Γιώργου Κιμούλη.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση και θεωρώ ότι απαραίτητη πια για την δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται».