Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη στο MEGA

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Ο Νίκος έχει ένα ταλέντο στο να πείθει τους άλλους" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το πρωί της Κυριακής, στον καναπέ του «Έλα χαμογέλα» στο OPEN. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην φημολογούμενη τηλεοπτική της επιστροφή σε συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη σε πρωινή εκπομπή στο MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωσνατντίνα Σπυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι γίνονται κάποιες συζητήσεις με διάφορες εταιρίες παραγωγής. Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Το πρώτο διάστημα το εκμεταλλεύτηκα για να υλοποιήσω επιτέλους την ιδέα μου με τα κραγιόν οπότε δεν μου είχε λείψει. Τώρα, όμως, έχει αρχίσει και φλερτάρει έντονα όλο αυτό».

«Μου αρέσει η ιδέα του πρωινού χωρίς να είμαι αρνητική και σε άλλα πράγματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Η αλήθεια είναι ότι έχω παραξενευτεί επειδή διάβασα ότι συζητιέται ο Νίκος Κοκλώνης. Τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν και για την πορεία του, αλλά αυτή την περίοδο δεν τα έχουμε ξαναπεί. Τον έχω χάσει λίγο μετά το J2US. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ. Επειδή ακούω πως είναι ιδέα του Νίκου το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Δεν σημαίνει βέβαια κάτι αυτό, γιατί ο Νίκος έχει ένα ταλέντο στο να πείθει τους άλλους» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τις αλλαγές που θα παρουσίαζε σήμερα στην τηλεόραση σε σχέση με τον παλαιότερο εαυτό της.