Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξηγεί γιατί νιώθει πλήρης με το «Κάτι ξαναψήνεται»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, ενδεχομένως να μην είχα την ίδια αντίληψη που έχω τώρα" παραδέχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην κάμερα του Όλα Γκουντ μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο μετά το τέλος του τελευταίου Big Brother live. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από ριάλιτι μαγειρικής,

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Κάτι Ξαναψήνεται με γεμίζει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ ωραίο να συναντάς τον κόσμο και να πιάνεις τον παλμό τους καθενός, την αγωνία, τον ενθουσιασμό και την χαρά. Στην προετοιμασία αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, δεν είναι αστείο όλο αυτό γιατί το ακούω πολλές φορές αυτό τον τελευταίο καιρό. Θέλει δουλειά όλο αυτό που ετοιμάζουμε».

«Είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα που νομίζω ότι το ήθελα πολύ, Στο τέλος της ημέρας νιώθω πλήρης, νιώθω γεμάτη».

«Την μαγειρική την αγάπησα πάρα πολύ έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της πανδημίας και του εγκλεισμού στην πρώτη καραντίνα. Σίγουρα πλέον, επειδή προσέχω και την διατροφή μου και ζω με τον σύντροφο μου, έχω μπει πολύ ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Πλέον έχω άποψη γιατί αντιλαμβάνομαι και τι γίνεται μέσα στην κουζίνα. Δηλαδή αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, ενδεχομένως να μην είχα την ίδια αντίληψη που έχω τώρα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή με τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.