«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η Λερναία Ύδρα της τηλεόρασης, της κόβεις ένα κεφάλι και επιστρέφει με διπλό»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η κορώνα δεν τρώγεται, φοριέται".

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι από την εκπομπή POP UP! σχολίασαν την εντυπωσιακή τούρτα της παρουσιάστριας, όπως την μοιράστηκε μέσα από τα social media. Κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν και σχόλια που «κάρφωσαν» την ίδια σε σχέση με το στέμμα που επέλεξε να κοσμεί την τούρτα της αλλά και το γεγονός ότι πλέον αποκαλείται Queen Dina.

Την αρχή έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέροντας: «Στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η κορώνα δεν τρώγεται, φοριέται. Της εύχομαι να τα εκατοστήσει και θα πω ότι για εμένα -όχι βέβαια εμφανισιακά- είναι η Λερναία Ύδρα της τηλεόρασης. Δηλαδή ως χαρακτήρας της κόβεις ένα κεφάλι, της κόβεις την εκπομπή, η ίδια επιστρέφει με διπλό. Είναι πάντα στην επικαιρότητα για κάποιο λόγο, θέλει να την βλέπει ο κόσμος. Το Queen Dina το έχει κρατήσει από το Survivor και λειτουργεί ως trend πολύ καλά στο Instagram.»

Τον σχολιασμό ολοκλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη λέγοντας: «Βέβαια το στέμμα μπορείς να το φοράς, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση σε αυτό αλλά όχι μόνος. Να στο φορά ο κόσμος.»