Η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογείται: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Κατιάνα Μπαλανίκα

"Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Πολλά με έπνιγαν" αποκαλύπτει η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 βρέθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στο Θέατρο, το κεφάλαιο «Γιώργος Μαρίνος» αλλά και τις στιγμές που θέλησε να απομακρυνθεί απ’ όλους και απ’ όλα.

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό» παραδέχεται η Κατιάνα Μπαλανίκα και προσθέτει: «Γιατί να το εξηγήσω μέσα μου; Να κάτσω και να αναπολώ ποιος, τι και γιατί; Έτσι αισθανόμουν».

«Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα ‘χω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω, γιατί αν τα πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω… δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει όταν τους λες τον λόγο που φεύγεις ή που δεν μπορείς άλλο ή που δεν σου αρέσει αυτό. Σου λένε κάτι μπούρδες» αναφέρει στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα σημειώνει για τον Γιώργο Μαρίνο:

«Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο».

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν την πρόταση τα παιδιά, ο Κώστας Αρζόγλου, είχα ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο και τους είπα όχι. Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή, κάναμε εκεί μέσα επιθεωρήσεις» δηλώνει κλείνοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα.