Η Κατερίνα Στικούδη στο Newsit: «Το βραβείο του Dancing θα το έδινα…»

Βρέθηκε τέσσερις φορές υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά οι τηλεθεατές την ψήφιζαν να παραμείνει στο «Dancing with the stars», επιβραβεύοντας τη σκληρή δουλειά που ομολογουμένως έκανε κάθε βδομάδα για να ανταπεξέλθει στις χορογραφίες που έκανε ο παρτενέρ της Ηλίας Μπούτσης.

 Μπορεί τελικά να μην κέρδισε την πρώτη θέση, αλλά και ότι η Κατερίνα Στικούδη ήταν στους φιναλίστ την έκανε πολύ χαρούμενη, αφού, όπως μου είπε «Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη που φτάσαμε στον τελικό και που βιώσαμε αυτή την εμπειρία. Ήταν καταπληκτικά. Δεν το περίμενα να φτάσουμε ως εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια με τον Ηλία και επιβραβεύτηκε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όλη αυτή η προσπάθεια ήταν πολύ δύσκολη, αλλά σκέφτομαι ότι όλα αυτά τα μηνύματα που έστελνε ο κόσμος κάθε φορά που ήμασταν υποψήφιοι, γιατί εγώ βρέθηκα 4 φορές υποψήφια προς αποχώρηση, αποδεικνύουν ότι η στήριξη του κόσμου ήταν τεράστια και μπόρεσε να μας κρατήσει και να μείνουμε μέχρι τον τελικό. Και να μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και είναι πιο σημαντικό πράγμα από τη νίκη.

-Σκοπεύεις να συνεχίσεις να ασχολείσαι με το χορό; Άλλωστε αυτό θα σε βοηθήσει και στη δουλειά σου.

Θα κάνω πραγματάκια που δεν είχα μπει στη διαδικασία να κάνω και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέροντα τα επόμενα video clip που ετοιμάζουμε.

-Θεωρώ πάντως ότι στο προηγούμενο live, ο χορός σου με τον παρτενέρ σου, τον Ηλία και με την Ευαγγελία Αραβανή ήταν από αυτούς που θα θυμόμαστε…

Εντάξει, ήταν μία εικόνα που πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την Ευαγγελία δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με κάποιον άλλο. Χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιον άλλο από τους διαγωνιζομένους, αλλά ήταν τόσο έντονο αυτό που θέλαμε να κάνουμε και η Ευαγγελία μας βοήθησε 100%. Μην ξεχνάς ότι εκείνο το live ήταν πάρα πολύ κρίσιμο και ουσιαστικά με την παρουσία της Ευαγγελίας μπορέσαμε και μπήκαμε στον τελικό.

-Αλήθεια, αν εσύ ψήφιζες, πού θα έδινες το βραβείο του «Dancing»;

Θα το έδινα σε όλους, γιατί η προσπάθεια που έκαναν όλοι ήταν πολύ σημαντική. Ο καθένας προσπάθησε με την ψυχή του. Ποτέ, από την αρχή του παιχνιδιού δεν έβλεπα φαβορί γύρω μου, ποτέ δεν μείωνα κανέναν στα μάτια μου, ποτέ δεν υποτιμούσα κανέναν, γιατί θεωρούσα ότι όλο αυτό το πράγμα ήταν ένα κάλεσμα, μια φιλοξενία από τον ΑΝΤ1. Χαίρομαι που κράτησε έως το τέλος για μας, όμως, θεωρώ ότι το κάθε ζευγάρι έβαλε το δικό του λιθαράκι, τη δική του προσπάθεια και θα ήταν άδικο να πω κάτι άλλο, γιατί αυτό το πιστεύω πραγματικά για όλους.

-Δεν υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ σας, ιδιαίτερα με τον Ησαΐα στον τελικό;

Όχι, δεν υπήρχε. Ήμασταν πάρα πολύ άνετοι κι εγώ κι ο Ησαΐας. Θεωρώ πραγματικά ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα. Σίγουρα το αν θα βγαίναμε πρώτοι θα ήμουν λίγο παραπάνω χαρούμενη και το θεωρώ φυσιολογικό να αισθάνομαι έτσι, αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με την πορεία μου και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη φιλοξενία του ΑΝΤ1. Ήταν μια εξαιρετική παραγωγή και όλοι οι συντελεστές μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Δεν το λέω αυτό γιατί πρέπει να το πω. Το λέω εκ των υστέρων που έχει τελειώσει το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία και ανάμνηση.

-Πιστεύεις ότι επηρέασε την ψηφοφορία του κόσμου με όσα είπε η κριτική επιτροπή για το δεύτερο χορευτικό που είχατε κλειστά τα μάτια;

Δεν ξέρω. Θέλαμε να ρισκάρουμε, να κάνουμε κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ, σε κανένα «Dancing» έως τώρα. Έχει γίνει μόνο με τον έναν από τους δύο να είχε κλειστά τα μάτια του, ποτέ όμως και με τους δύο. Ήταν και λίγο επικίνδυνο για εμάς. Ευτυχώς που δεν βρεθήκαμε έξω από το παρκέ. Όχι, πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα. Ήμουν τρεισήμισι μήνες με ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλό χορογράφο, τον Ηλία και δεν θα άλλαζα καμία χορογραφία, καμία κίνηση για κανέναν λόγο. Απόλαυσα το κάθε live που πέρναγε».

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να μην κέρδισε το πρώτο βραβείο, αλλά η παρουσία της και τα χορευτικά της στον 4ο κύκλο του «Dancing with the stars» θα είναι από αυτά που θα θυμόμαστε…!

Γρηγόρης Μελάς