Η Κατερίνα Παπουτσάκη «λύγισε» στον αέρα – «Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα»

Κατερίνα Παπουτσάκη

Όταν δάκρυσε η Κατερίνα Παπουτσάκη...

Καλεσμένη της Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση στην τρυφερή αναφορά που έκανε η συνάδελφος και παρουσιάστρια στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Ειδικότερα, περιγράφοντας η Τζένη Θεωνά την γνωριμία με την καλεσμένη της όσο εκείνη ήταν έγκυος στον γιο της, τόνισε πως «δεν γνωριζόμασταν. Μόνο ένα βράδυ σε ένα μπαρ είχαμε πει ένα γεια και μου στέλνει φωτογραφία τον υπέρηχο και μου γράφει, «άνθρωπο φτιάχνουμε»! Το θυμάμαι στα μάτια μου αυτό! Ήταν φοβερό.

«Έλα, σκάσε, συγκινήθηκα τώρα» αποκρίθηκε αμέσως η Κατερίνα Παπουτσάκη δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ» τόνισε, επίσης, η Κατερίνα Παπουτσάκη σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο γυναικείο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.