Η Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του Τζώρτζη: «Είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα»

Κατερίνα Μονογυιού

«Μετά την απώλεια του αδελφού μου, με βοήθησε η εργασιοθεραπεία», λέει η Κατερίνα Μονογυιού.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Μονογυιού. Η βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε για την ξαφνική απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, το διαζύγιό της, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων.

«Η ομορφιά είναι ευχή και κατάρα όπως λένε, όταν είσαι καλοπροαίρετος όμως, αυτό γυρνάει πάνω σου. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα, λόγω της εμφάνισης. Έχω δυσλεξία και την αγαπώ. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζει η κοινωνία και σε στοχοποιεί. Κλείνω τα αυτιά μου σε κάθε τοξικό άνθρωπο», είπε η Κατερίνα Μονογυιού.

Για την απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη, η Κατερίνα Μονογυιού απάντησε: «Όταν “φεύγει” ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολο, σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο. Μετά την απώλεια του αδελφού μου, με βοήθησε η εργασιοθεραπεία. Ο αδελφός μου, ο Τζώρτζης, είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε ο αδελφός μου: να προχωράω στη ζωή μου και να τον κάνω υπερήφανο».

Για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Μονογυιού είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί άλλα και να μην ερχόταν δε θα το θεωρούσα αποτυχία. Πολύ σύντομα θα κάνω κατάψυξη ωαρίων. Όταν ήμουν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό μου, δε μου επιτρεπόταν να φυλάξω τα ωάριά μου και είπα αυτό πρέπει να αλλάξει».