Η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Κατερίνα Καραβάτου

"Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί οτιδήποτε τέτοιο", είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καραβάτου, για το τρέιλερ της εκπομπής που προβλήθηκε μέσα από τον αέρα του Star την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό και ρατσιστικό προς τα ΑμεΑ. Η Κατερίνα Καραβάτου είπε τα εξής:

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου».

«Έτσι είναι. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.