Η Κατερίνα Καραβάτου συγκλόνισε με αποχαιρετισμό – κόλαφο: «Περίμενα να περάσουν οι ώρες της τελευταίας εκπομπής, ήταν αβάσταχτο»!

Κατερίνα Καραβάτου

"Αγαπώ ένα στίχο του Οδυσσέα Ελύτη που λέει: Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά! Εμείς με τον Κρατερό ένα τέτοιο άλμα κάναμε εδώ. Πιο γρήγορα από τη φθορά".

Μέσα στα στοιχήματα έπεσαν όσοι πόνταραν ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα κλάψει στην τελευταία εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου. Εκεί, όμως, που η παρουσιάστρια αιφνιδίασε τους πάντες, ήταν με την αναφορά της στην τηλεοπτική χρονιά εκείνη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε υποφέρει. Η Κατερίνα Καραβάτου συγκλόνισε με τα λόγια της:

[dfp_ads id=236982]

«Μια φορά δεν έχω συγκινηθεί στην επαγγελματική μου καριέρα στην τηλεόραση και τη χρονιά που δεν συγκινήθηκα, ήταν την φορά που δεν είχα περάσει καθόλου καλά και περίμενα να περάσουν οι ώρες πολύ γρήγορα της τελευταίας εκπομπής και δεν περνούσαν ήταν αβάσταχτο αυτό το πράγμα που συνέβαινε κι εγώ ήθελα να ελευθερωθώ. Από αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ελευθερωθώ καθόλου. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω προσωπικά ζήσει και αυτό έτσι και θα συνεχίσει. Εδώ είναι μια εκπομπή που όλοι οι άνθρωποι δίνουν την ψυχή τους κανονικά και αυτό είναι η απόλυτη αποτύπωση της αλήθειας. Αγαπώ ένα στίχο του Οδυσσέα Ελύτη που λέει: Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά! Εμείς με τον Κρατερό ένα τέτοιο άλμα κάναμε εδώ. Πιο γρήγορα από τη φθορά».

Σε ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο γιατί για μένα ήταν μια ιδιαίτερη, δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Και εδώ και στο θέατρο που περάσαμε δύσκολα. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star που ξαναέβαλε το κανάλι στον ανταγωνισμό σε μια ζώνη που είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν, επιστρέφει κανονικά στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…