Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τη Σάσα Σταμάτη – «Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε»

Κατερίνα Καινούργιου

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Σάσα Σταμάτη;

Ένα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου από τη Σάσα Σταμάτη ήταν αρκετό για να… κάνει την παρουσιάστρια του Alpha να προχωρήσει σε ένα ξεκαθάρισμα στον αέρα της εκπομπής της.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τόνισε στο κλείσιμο, σαν μήνυμα, «να μην είναι παραπονιάρα! Ξέρει αυτή, ξέρει».

«Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε της Σάσας απλά θα το πω με μεγάλη ειλικρίνεια γιατί την αγαπάω πολύ. Κάποια στιγμή είπε την ώρα της κριτικής στο J2US «συγχαρητήρια στη Βίκυ Σταυροπούλου που σκίζει η Δανάη». Να πω κάτι για να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου. Εμένα η Δανάη είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη και σαν Κατερίνα, δεν ξέρω τι της μετέφεραν, πραγματικά δεν είχα κανένα θέμα να λέει και για τη Δανάη και να λέει και για μένα. Πραγματικά δεν θα είχα τέτοια κολλήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Επειδή διάβασα τα σχόλια στο Twitter, πήγα και της είπα «ρε Σάσα μου, στην έχουν πέσει όλοι. Έλα στην Άννα να κάνεις κάποιες δηλώσεις και να ζητήσεις μαι συγνώμη». Μου είπε πως «εγώ είμαι ο χαρακτήρας μου, Κατερίνα». Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά δεν ενοχλήθηκα με κάτι. Οι αντιδράσεις όμως ήταν αρκετές γιατί πολλοί θεώρησαν αγενή πολύ τη στάση της».