Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι έγκυος

Κατερίνα Καινούργιου

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα...

Όλα ξεκίνησαν από μια ατάκα που είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής. «Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου» είπε ο Γρηγόρης και όλοι άρχισαν να μιλούν περί εγκυμοσύνης. Είναι έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; Η ίδια η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της το πρωί της Τρίτης.

«Άκομψο είναι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι εντός εισαγωγικών πήραν στο σπίτι μου στο σταθερό τηλέφωνο, στους γονείς μου την Παρασκευή και τους έλεγαν “θέλουμε μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος”. Άκομψο ήταν κάποια sites και κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν κριτικές και λένε “α έχει ανοίξει η λεκάνη της και είναι έγκυος και περιμένει κορίτσι”. Όταν μια γυναίκα πει κάποιος στην “κατάστασή της”, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί, όταν μια γυναίκα είναι στα 35-36, μπορεί να μην νιώσει πολύ καλά, που έγινε πριν ένα μήνα, οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να είναι κάποια θεραπεία, μπορεί να είναι ορμόνες, μπορεί να είναι κάτι ορμονικό, μπορεί να είναι κάποια άλλη διαδικασία ή μπορεί τέλος πάντων να είναι στις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Δεν είμαι έγκυος για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Δεν θα μπω στη διαδικασία να λέω είμαι δεν είμαι έγκυος. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για τη γυναίκα», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.