Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» τον Νίκο Συρίγο: «Με ενόχλησε πάρα πολύ η τοποθέτησή του, δεν μου άρεσε καθόλου»

Καινούργιου Συρίγος

"Αν ήμουν στη θέση της Σίσσυς, θα είχα εκνευριστεί πολύ περισσότερο από αυτή την τοποθέτηση του", τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη διαφωνία που είχαν στον αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του Super Κατερίνα.

Οι δύο συνεργάτες εξέφρασαν τις αντίθετες απόψεις τους μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι», αναφορικά με τα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα για τις «γυναίκες που τηγανίζουν και βλέπουν πρωινάδικα», καθώς και για την ανεπαρκή κάλυψη από τα Μέσα του συγκλονιστικού λόγου της Μαρία Καρυστινού (μητέρας θύματος στο δυστύχημα στα Τέμπη) από τα έδρανα της Βουλής.

«Πολύ ωραία μίλησε η Σίσσυ και με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση του Νίκου του Συρίγου. Να πούμε ότι καμιά φορά κάποια θέματα, τα οποία είναι συγκλονιστικά, όπως η συγκεκριμένη ομιλία της χαροκαμένης μάνας από το δυστύχημα των Τεμπών, δεν χρειάζεται να τα παίζουν όλες οι εκπομπές», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Δηλαδή τι εννοώ. Κι εμείς επικοινωνήσαμε με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όπως κι άλλες εκπομπές, μας είπε: η τοποθέτησή μου ήταν αυτή και μέχρι εκεί, να ξαναβγώ να πω τι;», επισημαίνει η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ο συγκεκριμένος λόγος έγινε αναπαραγωγή από όλα τα δελτία ειδήσεων, από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… με το να προσπαθείς να πεις για κάτι σπουδαίο ότι «γιατί δεν το παίξατε κι εσείς εδώ;» το ξεχειλώνεις. Οπότε είναι καλό να σεβόμαστε κάποιες τοποθετήσεις, να μένουν εκεί και να παίζουν εκεί που πρέπει να παίζουν», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν ήμουν στη θέση της Σίσσυς, θα είχα εκνευριστεί πολύ περισσότερο από αυτή την τοποθέτηση του Νίκου. Δεν μου άρεσε καθόλου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.