Η Κατερίνα Καινούργιου έριξε την αυλαία για το Φτιάξε καφέ να στα πω, μετά από 2 χρόνια

Κατερίνα Καινούργιου

"Μελλοντικά μπορεί με κάποιους να συνεργαστούμε, με κάποιους μπορεί να μην ξανασυνεργαστούμε..."

Η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω με την Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από 2 χρόνια. Η παρουσιάστρια, στο φινάλε, έδωσε το μικρόφωνο στους συνεργάτες της για τον αποχαιρετισμό.

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή, ήταν δυο υπέροχα χρόνια που δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου ποτέ, επαγγελματικά και προσωπικά», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. «Ήταν δύο πολύ ωραία χρόνια, το στήσαμε από την αρχή κάποιοι από εδώ πέρα. Μου σταθήκατε πάρα πολύ σε κάτι πολύ δύσκολο που είχα, σας ευχαριστώ όλους!», ανέφερε συγκινημένη η Ανθή Βούλγαρη.

[dfp_ads id=236982]

Η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε ειδικά τις δύο συνεργάτιδές της, αλλά και τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες. «Μελλοντικά μπορεί με κάποιους να συνεργαστούμε, με κάποιους μπορεί να μην ξανασυνεργαστούμε αλλά δεν έχει σημασία, θα βλεπόμαστε κι αυτό δεν αλλάζει τη σχέση μας. Σας ευχαριστώ γιατί ήταν τα δύο καλύτερά μου χρόνια», σημείωσε η Κατερίνα.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Θέμη Μάλλη, τον άνθρωπο που συνεργάστηκε περισσότερο από όλους: «Ο Θέμης Μάλλης με βοήθησε πάρα πολύ στο να αγαπήσω ακόμα περισσότερο αυτό που κάνω. Πια, λέω ότι έχω έναν πάρα πολύ καλό φίλο κι έναν άνθρωπο που με στηρίζει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

«Εγώ ανανέωσα εδώ και θα συνεχίσω να είμαι και για τα επόμενα δύο χρόνια στον σταθμό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που με πίστεψαν και με στήριξαν. Σας υπόσχομαι ακόμα πιο ωραία πράγματα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στις οθόνες μας το φθινόπωρο με ένα εντελώς νέο πρωινό, στη ζώνη 10:00 – 13:00.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…