Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Super Κική για το SMS: «Τουλάχιστον πες όλη την αλήθεια»

Κατερίνα Καινούργιου

"Το έστειλα με αγάπη, γιατί το κάνεις αυτό; Το μήνυμά μου ήταν μόνο καλοπροαίρετο".

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά το επίμαχο περιστατικό ανάμεσα στη Super Κική και τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια και τα επικριτικά σχόλια της YouTuber που ακολούθησαν στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από την επικοινωνία τους. Η παρουσιάστρια του Alpha διάβασε στον αέρα της σημερινής (6/6) της εκπομπής το μήνυμα που έστειλε στη Super Κική.

«Μισό λεπτό, επειδή αναφέρθηκε σε εμένα και σε μηνύματα. Δεν θα διάβαζα ποτέ μηνύματα, ποτέ δε θα αποκάλυπτα μια προσωπική συνομιλία αλλά, εφόσον η ίδια την είπε λίγο διαφορετικά, θα το πω εγώ και να μου πείτε τη γνώμη σας», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Της γράφω, “είσαι καλή ψυχή, το πιστεύω. Αυτό σήμερα στα παιδιά, δεν έπρεπε να το πεις, και στο λέω με αγάπη. Είσαι παρορμητική σαν εμένα. Όμως σε ακολουθεί και σε στηρίζει κόσμος. Προσπάθησε να είσαι πιο φειδωλή σε τέτοιες περιστάσεις. Θα περάσει κι αυτό. Μη στεναχωριέσαι”», διάβασε η παρουσιάστρια από το κινητό της τηλέφωνο.

«Ποτέ δεν είπα ότι δε ξέρεις τι λες, ποτέ δεν είπα για τον Τσαγκρίδη. Ειλικρινά στεναχωριέμαι, γιατί, Κική, σου το έστειλα με αγάπη. Το έστειλα με αγάπη, γιατί το κάνεις αυτό; Το μήνυμά μου ήταν μόνο καλοπροαίρετο. Τουλάχιστον πες όλη την αλήθεια. Δεν έχω κάποιο θέμα και ξέρεις ότι και στην εκπομπή σε έχω φιλοξενήσει αρκετές φορές και σε έχω στηρίξει», σχολίασε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν το δέχομαι να μου στείλουν έστω και ένα μήνυμα να μου πουν “γιατί μιλάς έτσι στα παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους;”. Αυτό δουλειά δεν είναι… και με έχουν ηχογραφήσει πάρα πολλές φορές παρά τη θέλησή μου. Δεν θα μου στέλνει εμένα η Καινούργιου και η κάθε Καινούργιου και θα μου λέει, “είσαι παρορμητική και πρόσεξε, και δεν ξέρεις τι λες”, επειδή είπα: α, η Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Super Κική στο βίντεό της.

«Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολύ δύσκολα, το έχεις μοιραστεί με τον κόσμο και σε αγαπάει πολύς κόσμος. Γι’ αυτό σου λέω με αγάπη να ρίξεις τους τόνους γιατί κι εγώ είμαι παρορμητική και πολλές φορές το χάνω. Αυτό ήθελα να σου πω. Τώρα, αν εσύ το παρεξήγησες και όλο αυτό το βρίσιμο περιλαμβάνει κι εμένα μέσα, στεναχωριέμαι πραγματικά», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.