Η Καρολίνα ξεκαθαρίζει: «Έτσι συνέβη με τον Μάριο»

Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα

"Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά" δηλώνει η Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα.

Την πρώτη της συνέντευξη μέσω Skype παραχώρησε η Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και όπως ήταν λογικό ξεκαθάρισε για όσα συνέβησαν ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω» δηλώνει η Καρολίνα.

«Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Η αγάπη δεν έχει όρια. Σε βρίσκει, σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, δεν την ψάχνεις. Το χαρακτήρισα ως κίνηση αγάπης και όχι στρατηγικής» τόνισε στη συνέχεια η Καρολίνα για το ειδύλλιο με τον συμπαίκτη της στο Survivor.

Για τα πλάνα με τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάριο, που βγήκαν στον αέρα και συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως, η Καρολίνα επισημαίνει: «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα: ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο».

Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου έξω από το παιχνίδι;

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά».

«Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου». Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο».

Τέλος, η Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα απαντά και στα σχόλια περί «στημένου ειδυλλίου», λέγοντας:

«Στημένο; (γέλια) Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας».