Η Καλομοίρα για την απόφασή της να αποσυρθεί: «Πήγα στο αεροδρόμιο, έστειλα ένα μήνυμα στην ομάδα μου και έφυγα»

Καλομοίρα

"Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Έφυγα πάνω στο peak μου, γιατί το ένστικτό μου έλεγε ότι, αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου", περιγράφει η Καλομοίρα.

Την Καλομοίρα φιλοξένησε το πρωινό της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της από το Fame Story 2, την πορεία της στη μουσική αλλά και την ξαφνική της απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αμέσως μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008.

«Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του λέω: νιώθω ότι πρέπει να φύγω, δε νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Εκείνον δεν τον νοιάζει καθόλου η showbiz. Έφυγα πάνω στο peak μου, γιατί το ένστικτό μου έλεγε ότι, αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου», περιγράφει η Καλομοίρα.

«Παίρνω τον Γιώργο και του λέω: φεύγω αύριο το πρωί, έχω κλείσει εισιτήριο. Μου λέει: οκ, θα φύγω μαζί σου. Πάω στο αεροδρόμιο, στέλνω ένα μήνυμα στην ομάδα μου «Φεύγω, bye» και έκλεισα το κινητό μου», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια για την ημέρα που έφυγε στην Αμερική.

«Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Ήμουν πολύ μικρή, είχα πολλές φωνές γύρω μου και, αν συνέχιζα, θα μπερδευόμουν. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, ήξερα ότι η αγάπη του είναι αληθινή και αυτό για μένα αξίζει περισσότερο απ’ όλα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Καλομοίρα.

«Είχα στιγμές που ήμουν μελαγχολική αλλά το μπούρου-μπούρου με τρελαίνει κάποιες φορές. Αυτό είναι το πιο δύσκολο σε αυτές τις δουλειές», τονίζει η Καλομοίρα.