Η καλόγρια νίκησε στο ιταλικό The Voice!

Η Cristina Scuccia σήκωσε το τρόπαιο και ζήτησε από όλους να προσευχηθούν! Δείτε το βίντεο!

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice τρέλανε όλη την Ιταλία με τη φωνή και το μπριο της! Η 25χρονη καθολική καλόγρια Cristina Scuccia, είναι η μεγάλη νικήτρια του talent show στη γειτονική μας χώρα.

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

 

Η καταγωγή της είναι από την Σικελία και τραγουδά από δεκατεσσάρων ετών. Ανήκει στο τάγμα των ουρσουλίνων και η συμμετοχή της στο The Voice απασχόλησε τα Μέσα σε διεθνές επίπεδο -δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να βλέπουμε μια μοναχή στη σκηνή του δημοφιλούς talent show.

Η Cristina Scuccia αφού τα «έσπασε» στα Battles τραγουδώντας κομμάτια όπως το Girls Jus Want To Have Fun, πραγματοποίησε εκρηκτικές εμφανίσεις στη σκηνή του The Voice με την Kylie Minogue και τον Ricky Martin! Στο δρόμο προς τον τελικό κανείς δεν κατάφερε να την βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Δείτε τις εμφανίσεις στον χθεσινό τελικό:

Η καλόγρια υπερίσχυσε στην ψήφο των τηλεθεατών, έναντι των υπολοίπων διαγωνιζομένων και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ζήτησε από όλους όσοι ήταν παρόντες στο στούντιο να πουν το Πάτερ Ημών!

Αν δεν αλλάξει κάτι, την Cristina Scuccia θα την απολαύσουμε στη σκηνή της Eurovision τον Μάΐο του 2015 να εκπροσωπεί την Ιταλία.

Γιώργος Σκρομπόλας