Η Ίριδα αποχώρησε από το GNTM αν και… «είχε ανεβάσει πολύ τον πήχη»

GNTM

"Είμαι τελειομανής και θέλω να βγάζω κάτι πολύ καλό γιατί ήξερα ότι έχω ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη από το bootcamp" τόνισε η Ίριδα του GNTM!

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από το GNTM, η Ίριδα Παπουτσή βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου». Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του STAR μίλησε για την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης του GNTM που της έδειξε και την… πόρτα της εξόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ίριδα Παπουτσή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά το bootcamp ήταν κάτι που έστησα εγώ. Μετά όταν μπαίνεις στο σπίτι και στο παιχνίδι, υπάρχουν τα συγκεκριμένα κόνσεπτ με τα οποία εγώ αγχωνόμουν πάρα πολύ. Σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνω, τι δεν πρέπει και ποιο θα είναι το καλύτερο. Είμαι τελειομανής και θέλω να βγάζω κάτι πολύ καλό γιατί ήξερα ότι έχω ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη από το bootcamp. Όλο κάτι γινόταν όμως και δεν έβγαινε».

Όσον αφορά τον τραυματισμό στο χέρι της, η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του STAR απάντησε πως «όποτε είχαμε ελεύθερο χρόνο προσπαθούσα να ξεφεύγω λίγο, να χορεύω για να μου φεύγει και το στρες από τις δοκιμασίες. Έτσι, όπως χόρευα, έκανα μία στήριξη που κάνω κάθε μέρα εδώ και 20 χρόνια και απλά, σχεδόν, έσπασα το χέρι μου! Έγινε δύο μέρες πριν το makeover. Πονούσα πάρα πολύ. Στην αρχή δεν ήθελα να το αποδεχθώ αλλά η αλήθεια είναι ότι πονούσα πάρα πολύ».

Μένει να δούμε πως θα συνεχιστεί το GNTM χωρίς την Ίριδα Παπουτσή…