Η Ιωάννα Τούνη απαντά στον Αρναούτογλου για το “ροζ” βίντεο – «Ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω»

Ιωάννα Τούνη

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στο “The 2night Show.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε ποδαρικό στο “The 2night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για πρώτη φορά μίλησε τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της.

«Η ιστορία αυτή συνέβη πριν τρία χρόνια, ενώ ήμουν στο My Style Rocks. Κατέβασα με άπειρες αναφορές το βίντεο από το διαδίκτυο, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα κι εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα, δεν ήξερα τώρα για την ύπαρξή του.

Πήρα πάρα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από γυναίκα, μου έδωσαν πάρα πολλή δύναμη. Το κακό είναι ότι στιγματίζεται πάντα η γυναίκα σε μια τέτοια περίπτωση, ενώ ο άντρας βγαίνει πιο μάγκας.

Ότι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Ότι αντέχει ο καθένας… Δεν θέλω να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό το λόγο ανέβασα το βίντεο στο Youtube», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.