Η Ιωάννα Τούνη ανάβει, ξανά, φωτιές στο «My Style Rocks»

Ιωάννα Τούνη

"Η Ιωάννα Τούνη είναι από τις πιο αξιοπρεπείς παίκτριες που έχουν περάσει από το My Style Rocks"!

Μπορεί να απουσιάζει από το νέο κύκλο του «My Style Rocks», ωστόσο η Ιωάννα Τούνη έχει τον τρόπο να μένει πάντα ως μήλον της έριδος στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ! Όπως έγινε την Τρίτη!

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την ενδυματολογική επιλογή της Έρης Λώλη, τα σχόλια τόσο των συμπαικτριών της όσο και της κριτικής επιλογής ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά με φόντο το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

«Πιάνουμε ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι, το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να συζητηθεί όπως του αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου προς την Έρη Λώλη, η οποία θέλησε να στηρίξει την Ιωάννα Τούνη στην πρόσφατη περιπέτεια που γνωστοποίησε μέσα από το ντύσιμο που παρουσίασε.

«Δεν έχει κανείς δικαίωμα να χαρακτηρίσει την προσωπική μου ζωή με βάση το τι θα φορέσω. Διότι όταν συνέβη αυτό και στην συγκεκριμένη κυρία, την χαρακτήρισαν και οι γυναίκες ακόμα γιατί θεωρούν τολμηρό  τον τρόπο που ντύνεται, εκφράζεται και φέρεται – για μένα είναι αξιοπρεπέστατη, από τις πιο αξιοπρεπείς παίκτριες που έχουν περάσει από εδώ. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» πρόσθεσε με τόλμη η Έρη Λώλη απευθυνόμενη προς την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Αμέσως μετά, τόσο ο Στέλιος Κουδουνάρης όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος εξέφρασαν την άποψη τους για την ενδυματολογική επιλογή της διαγωνιζόμενης ενώ δεν απέφυγαν να κάνουν και σχετική αναφορά για την ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη.

Έτσι, παρά την απουσία, η Ιωάννα Τούνη πρωταγωνιστεί ξανά στο «My Style Rocks»…