Η Ιωάννα Παππά εξηγεί πως «στη μητρότητα χρειάζεται γερή συνειδητή απόφαση»

Ιωάννα Παππά

Όσα είπε η Ιωάννα Παππά στη Δανάη Μπάρκα και στο "Πάμε Δανάη"

Στο πλατό του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ιωάννα Παππά με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της νέας σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Έξαψη». Η γοητευτική πρωταγωνίστρια επιστρέφει έτσι, μετά από αρκετά χρόνια, στη μυθοπλασία του MEGA.

Μέσα σε όλα, η Ιωάννα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η χημεία είναι πολύ σημαντική γιατί δε χρειάζεται να προσπαθήσεις για κάτι» εξηγώντας πως δέχθηκε αμέσως το ρόλο στη νέα σειρά. Μίλησε ακόμα για την τηλεόραση γενικότερα, αλλά επικεντρώθηκε στο νέο της ρόλο, αυτό της μητέρας.

Για το γεγονός ότι έγινε μαμά κοντά στην ηλικία των 40, είπε πως πάντα θα υπάρχουν απόψεις για τα πράγματα που αφορούν το πώς υπάρχεις μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, αλλά στα προσωπικά ζητήματα κανείς δεν έχει ανάγκη τη γνώμη του άλλου.

Πρόσθεσε πως «οι περισσότερες γυναίκες ζούνε μια καταπίεση από πολύ νωρίς, όχι απαραίτητα από τους γονείς. Ωστόσο, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα, χρειάζεται βαθιά επιθυμία και θέληση Ειδικά στη μητρότητα χρειάζεται γερή συνειδητή απόφαση». Η ίδια, όπως είπε, δεν καταπιέστηκε καθόλου με το ζήτημα της μητρότητας.

Τέλος, η Ιωάννα Παππά μίλησε για την αγάπη λέγοντας πως είναι η βάση για να πετύχει κανείς ό,τι θέλει στη ζωή του.