Η Ιωάννα Μπέλλα απαντά στη Βίκυ Καγιά: «Εγώ δείχνω τις πράξεις μου με τη δουλειά μου»!

Ιωάννα Μπέλλα

Η απάντηση της Σταρ Ελλάς μετά τις δηλώσεις της κριτή του GNTM.

Η Βίκυ Καγιά είπε δίχως περιστροφές την άποψη της για την Ιωάννα Μπέλλα όταν βρέθηκε στο Πρωινό απέναντι από τη Φαίη Σκορδά.

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», είπε η Βίκυ Καγιά και όταν η Φαίη Σκορδά την ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις της Ιωάννας για την κακοποίηση, εκείνη έδειξε να μην έχει ιδέα!

«Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω;», είπε η Βίκυ και όταν έμαθε τα γεγονότα από τη Φαίη συνέχισε λέγοντας: «Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς».

Η Στάρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και απάντησε σχετικά:

«Είναι η άποψη της κυρίας Βίκυς Καγιά, δεν έχω να πω κάτι. Εγώ δείχνω τις πράξεις μου με τη δουλειά μου. Δεν έχω να απαντήσω κάτι, ειλικρινά. Δε θέλω να λέμε τα ίδια και τα ίδια με όλα αυτά και να αναπαράγονται ξανά και ξανά. Νομίζω έχει κουράσει και τον κόσμο να λέμε τα ίδια και τα ίδια.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και την showbiz!