Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στον Τάσο Ξιαρχό – «Δεν σημαίνει ότι όταν κάτι συμβαίνει, παραγράφεται»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Όταν σας μεταφέρουν κάτι, ακούστε, δείτε και μετά κρίνετε" ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ένα μήνυμα έλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου από τον Τάσο Ξιαρχό κι αναφέρθηκε σε αυτό στον αέρα της εκπομπής της. Ο λόγος ήταν το σχόλιο που είχε γίνει στη χθεσινή εκπομπή για το επεισόδιο με τον χορογράφο και τον χλευασμό μίας κοπέλας για τα κιλά της.

«Χθες δέχτηκα ένα μήνυμα από τον Τάσο Ξιάρχο με αφορμή τις δηλώσεις που σχολιάσαμε όταν βρεθήκαμε στα backstage των προβών για τα βραβεία… Δεν σημαίνει ότι όταν κάτι συμβαίνει, παραγράφεται, εμείς όμως σταθήκαμε στο ότι είναι ταλαντούχο πλάσμα, χαρήκαμε επιβραβεύσαμε την στάση του και δεν είπαμε τίποτα μεμπτό. » είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Υπήρξαν άνθρωποι που του μετέφεραν πως τον βρίζαμε και τον κακολογούσαμε, όπως με ενημέρωσε και ο ίδιος, γιατί προχώρησε σε ένα βίντεο το οποίο μετά μου είπε ότι κατέβασε. Εγώ θέλω να πω στον Τάσο ότι σε καμία περίπτωση δεν σταθήκαμε σε κάτι μεμπτό ή κάτι κακό… Όταν σας μεταφέρουν κάτι, ακούστε, δείτε και μετά κρίνετε. Καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί και στο πώς λέμε και στο πώς στη συνέχεια προλαβαίνουμε να πιάσουμε γρήγορα το κινητό χωρίς να έχουμε γνώση πραγματική του τι έχει συμβεί. Εμένα δεν με πειράζει, ίσως έχω συνηθίσει, αλλά ας είμαστε πιο προσεκτικοί για εμάς» συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.