Η Ίνα Ταράντου έριξε αυλαία στο Εμείς – «Νιώθω το τρακ της πρώτης μέρας»

Ίνα Ταράντου

Όσα εξομολογήθηκε η Ίνα Ταράντου στο τέλος της εκπομπής της.

Πρόωρη αυλαία έριξε η Ίνα Ταράντου με την εκπομπή «Εμείς» το απόγευμα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του OPEN. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που θέλησε την χαμηλή τηλεθέαση να ωθεί τον σταθμό στην παύση του ψυχαγωγικού καθημερινού μαγκαζίνο.

Έτσι, λίγο πριν το κλείσιμο, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό που την τίμησε με την καθημερινή του θέαση αυτούς τους μήνες που βρέθηκε στον αέρα του OPEN. «Επειδή είναι η τελευταία μας εκπομπή, ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε, νιώθω λίγο το τρακ της πρώτης μέρας. Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα καθόλου και οι συγκινήσεις γιατί δουλειές είναι και στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή λέγοντας μας για την ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους και ανοίγοντας τα σπίτια τους. Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, εντάξει, δεν πειράζει. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού και με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου».

«Αυτό ήταν. Γεια σας. Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό. Φτάνει» αναφώνησε με χαμόγελο, αμέσως μετά την αναλυτική παρουσίαση όλων των συντελεστών, η Ίνα Ταράντου. «Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να περάσετε καλα με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία σε ότι κάνετε. Γεια σας».

Και το «Εμείς» πέρασε κάπως έτσι στην τηλεοπτική ιστορία…