Η Ίνα Ταράντου επανήλθε με το «Εμείς» – «Ίσως κάποιοι με είχατε συνηθίσει αλλιώς»

Ίνα Ταράντου

Όσα είπε η Ίνα Ταράντου στη νέα της εκπομπή στο OPEN.

Στην τηλεοπτική μας πραματικότητα επέστρεψε η Ίνα Ταράντου, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τη νέα καθημερινή εκπομπή «Εμείς» στο OPEN. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμφανίστηκε, λίγα λεπτά μετά τις 4 , ήρεμη και χωρίς άγχος, στο μεγάλο και λαμπερό πλατό της εκπομπής θέλοντας να πει δυο λόγια καρδιάς στους τηλεθεατές.

Ειδικότερα, απευθυνόμενη στην κάμερα, η Ίνα Ταράντου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χιλιάδες πρόσωπα εμείς , χιλιάδες εκδρομές θα σας πάμε φέτος! Αυτό ήταν… άναψαν τα φώτα και υποθέτω ότι είμαστε στον αέρα! Καλωσήρθατε στην παρέα μας. Ξέρετε, ίσως κάποιοι να με είχατε συνηθίσει αλλιώς. Από σήμερα θα τα λέμε αλλιώτικα καθημερινά, στις 16:15, εδώ στο OPEN. Σε αυτό το υπέροχο πραγματικά πλατό, που έφτιαξαν οι συνεργάτες μας με πολλή αγάπη, πολύ μεράκι και πολύ κούραση».

«Θέλω να σας πω για αρχή ότι πριν πολλά χρόνια είχα διαβάσει μια φράση και όταν η ζωή έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε και πολλές φορές με προσπερνούσε λες και δεν ήμουν εγώ η πρωταγωνίστρια της, την θυμόμουν. Λέει ότι οι ζωές μας δεν μετριούνται με το πόσες ανάσες παίρνουμε αλλά με τις στιγμές , τα μέρη και κυρίως τους ανθρώπους που μας κόβουν την ανάσα. Αυτό θα κάνουμε φέτος για εσάς. Θα σας κόψουμε την ανάσα».

«Δεν ακούγετε απειλητικό, νομίζω. Ήδη η υπέροχη ομάδα της εκπομπής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να αναδείξει την εντοπιότητα, τον παραδοσιακό αλλά και τον σύχγρονο τρόπο ζωής και κυρίως ιστορίες ανθρώπων. Τις δικές σας ιστορίες. Για αυτό ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε εμείς, γιατί το εμείς έχει δύναμη» συμπλήρωσε η Ίνα Ταράντου στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, «Εμείς» στο OPEN.