Η Ίνα Ταράντου αιφνιδίασε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ – «Ήμουν ερωτευμένη μαζί σας»

Ίνα Ταράντου

Στο πιο τρυφερό πινγκ πονγκ προχώρησε η Ίνα Ταράντου με τον εκλεκτό καλέσμένο της.

Στο πλατό της εκπομπής «Εμείς» φιλοξένησε η Ίνα Ταράντου, το απόγευμα της Τετάρτης, τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ με αφορμή την επανάληψη της επιτυχημένης παράσταση «Οι 12 ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη. Στην αρχή της συνέντευξης, όμως, η παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αποκάλυψη στον καλεσμένο της.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά το εισαγωγικό απόσπασμα, η Ίνα Ταράντου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας κάνω μια εξομολόγηση! Οφείλω, δηλαδή, αν την κάνω… Όταν ήμουν πιτσιρίκα ήμουν ερωτευμένη μαζί σας. Έφαγα όλο μου το χαρτζιλίκι στην Κέρκυρα, όπου έμενα τότε, για να πάω σινεμά και να δω πόσες φορές το «Έξοδος κινδύνου». Έβλεπα και το σίριαλ, βέβαια, το «Φως του Αυγερινού». Και οι φίλες μου βέβαια και φαντάζομαι ότι δεν το ακούτε για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν εσείς, όμως, είχατε συναίσθηση της απίστευτης ομορφιάς και γοητείας που είχατε τότε».

«Να τα! μας! Δεν νομίζω ότι κανένας μας έχει συναίσθηση του τι γίνεται. Είναι θέμα όμως χαρακτήρα το πως αντιμετωπίζει καθένας την ζωή του. Αλλά συναίσθηση δεν έχει κανένας ή να βλέπει στον καθρέφτη τον εαυτό του και να λέει, «φτου σου τι ωραίος που είσαι». Δεν νομίζω να το κάνει κανένας αυτό».

«Εγώ είχα συνειδητοποιήσει ότι κάτι συμβαίνει , έχοντας κάποιες επιτυχίες, αλλά κατάλαβα ότι όλα είναι μέσα στη δουλειά μας. Αυτό θα περάσει, θα έρθει κάτι άλλο, θα έρθει μια αποτυχία. Η επιτυχία δηλαδή είναι αναλώσιμη και η αποτυχία, όταν έρχεται, σε κάνει σοφότερο» αποκρίθηκε, εμφανώς αιφνιδιασμένος, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ στο πλατό της εκπομπής «Εμείς» στο OPEN. «Το κομμάτι της ομορφιάς ούτε με ενόχλησε ούτε δεν με ενόχλησε. Δεν με απασχόλησε καθόλου».