Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται – «Όταν τελείωσε η πρώτη εκπομπή, λύγισα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσα εκμυστηρεύτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Ναταλία Γερμανού.

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Η παρουσιάστρια του Pop Up μίλησε για όλα με χαμόγελο κάνοντας μια ιδιαίτερη αναφορά στην πρώτη τηλεοπτική της παρουσία στον σταθμό της Κάντζας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περίμενα στην πρώτη εκπομπή να είμαι πάρα πολύ αγχωμένη, να τα βρω πάρα πολύ δύσκολα, να αισθανθώ άβολα, να μου κοπούν τα πόδια και όλα αυτά που αισθάνεσαι όταν κάνεις κάτι πολύ καινούργιο και δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά. Ένιωσα όμως πραγματικά πολύ άνετα και περνάω πολύ ωραία».

«Τα πρώτα δευτερόλεπτα της πρώτης εκπομπής τα θυμάμαι γιατί, πριν ξεκινήσουμε πήρα λίγο χρόνο και μίλησα με όλα τα παιδιά ώστε να μου φύγει το άγχος και η συγκίνηση που είχα. Έβγαλα ότι φόρτιση είχα από μέσα μου και ξεκίνησα λευκό χαρτί» πρόσθεσε η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha. «Το τρακ που είχα, ήταν να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους ανθρώπους με πίστεψαν. Όταν τελείωσε η εκπομπή, λύγισα λίγο. Λύγισα κάτω από το τραπέζι και ήλπιζα να είναι ευχαριστημένοι».

Μια διαφορετική συνέντευξη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Καλύτερα δε γίνεται»…