Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για Συνατσάκη, Αργυρό – Το απίστευτο ποσό που έχει λάβει για διαφήμιση!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

"Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μόνο ένα μικρό πρόβλημα στο show, ένα θέμα..."

Πανέμορφη, λαμπερή, γλυκιά και ετοιμόλογη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, λίγες ώρες μετά τα MadWalk 2019, και μίλησε για όλα. Πώς απάντησε το γνωστό μοντέλο για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει από μία δουλειά;

«Η Μαίρη Συνατσάκη στις δηλώσεις της είπε τόπο στα νιάτα», ανέφερε η Σταματίνα και η Ηλιάνα απάντησε: «Αχ! Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ τυχερή γιατί πήρα τα σκήπτρα σε ένα show από μία εξαιρετική κοπέλα, τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έκανε τρομερή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και ίσως το ξανακάνει και του χρόνου και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Η παρουσία της εκεί μου έδωσε τεράστια χαρά».

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επίσης προσπάθησε να σου φιλήσει το χέρι στο τέλος, όταν έκλεινε η εκδήλωση», συνέχισε η Σταματίνα. Η Ηλιάνα σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μόνο ένα μικρό πρόβλημα στο show, ένα θέμα με το ακουστικό και προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε για να κάνουμε το κλείσιμο. Αλλά όλα ΟΚ».

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξήγησε γιατί δεν επιθυμεί να προβάλλεται η προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι από μία δουλειά έχει λάβει εξαψήφιο νούμερο χρημάτων!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…