Η Ιφιγένεια Τζόλα στο “Μαζί σου” – Ο ρόλος στο “Νησί”, οι σπουδές στο πανεπιστήμιο και οι “8 λέξεις”

Ιφιγένεια Τζόλα

Δείτε όλα όσα είπε η Ιφιγένεια Τζόλα στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Όμορφη, νεαρή, ταλαντούχα, πολυάσχολη. Αυτή είναι η Ιφιγένεια Τζόλα, το κορίτσι που στα οκτώ του χρόνια κλήθηκε να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε νεαρή ηλικία. Ενώ μόλις δύο χρόνια αργότερα την είδαμε να συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, στο Νησί, όπου υποδύθηκε τη μικρή Άννα.

Η Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και για τη σειρά “8 λέξεις” στην οποία συμμετέχει και το ρόλο που ενσαρκώνει, τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο, αλλά και για το πώς ένιωσε όταν της είπαν να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη όταν είδα ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μας διότι είδα ότι αυτό που κάναμε ουσιαστικά βρήκε το αποτέλεσμα που εγώ η ίδια ήθελα να έχει. Η Ιφιγένεια στις “8 λέξεις” είναι μια νέα κοπέλα πολύ αντιδραστική, επαναστάτρια, μάχεται γι’ αυτό που θέλει, περνάει διάφορα κοινωνικά μηνύματα και προσπαθεί να διεγείρει και τον κοινωνικό προβληματισμό, είναι φιλόζωη… Οπότε θα έλεγα ότι έχω κοινά με την Ιφιγένεια.

Σε αυτό το κομμάτι διαφέρω με την Ιφιγένεια, δεν θα ήθελα σύντομα να κάνω οικογένεια, θέλω πρώτα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, να πάω καλύτερα στη δουλειά μου και στην καριέρα μου όσο γίνεται… Θα ήθελα οικογένεια, αλλά όχι ακόμα.

Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σαν όλες τις υπόλοιπες, έχει λίγη περισσότερη έκθεση, αλλά πέρα από αυτό είναι μια δουλειά. Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου, αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί και δεν με φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ήμουν οκτώ ετών τότε, ήταν μια απίστευτη εμπειρία, δεδομένου ότι εγώ λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, οπότε όταν μου είπαν ότι θα τη μιμηθώ, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και τόσο χαρούμενη. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό και μέσα από τη συμμετοχή μου σε αυτή τη σειρά συνειδητοποίησα κιόλας ότι αυτή είναι μια δουλειά, η οποία εμένα με κάνει χαρούμενη και ποτέ δεν βρέθηκα σε σημείο να πω ότι κουράστηκα.

Μακροχρόνια θα ήθελα να έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου, να έχω συνεχίσει τη δουλειά μου ως ηθοποιός, να έχω συμμετάσχει και σε άλλες καταξιωμένες δουλειές κα παραγωγές και αργότερα την οικογένεια», είπε η Ιφιγένεια Τζόλα.