Η γυναίκα που έπνιξε με μαξιλάρι τον σύζυγό της μιλάει στην Τατιάνα

»Ήταν φίλος του αδερφού της μητέρας μου, ερχόταν στην βιοτεχνία που είχαμε για να περνάει την ώρα του. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας, ήταν πολύ καλός φίλος με τον θείο μου, ερχόταν και πείνανε καφέ, εγώ δεν απέβλεπα σε κάτι απέναντί του. Η οικογένειά του δεν με ήθελε ευθύς εξαρχής και κυρίως, η συνυφάδα μου, η αδερφή της πεθεράς μου», είπε η γυναίκα στην αφήγησή της και συνέχισε: »Δεν έκανα σχέση μαζί του. Παντρευτήκαμε από ένα πείσμα, μετά από ενάμιση χρόνο, χωρίς να έχουμε σχέση, γιατί οι δικοί του τον πίεζαν να μην παντρευτεί κι ο πεθερός μου έλεγε ότι έκαναν οι άλλοι τι βλακεία και παντρεύτηκαν, τώρα θα παντρευτεί κι ο μικρός; Kι εμείς τι θ’ απογίνουμε;»

Για το πώς »κράτησε» αυτός ο γάμος 36 χρόνια δήλωσε: »Τα πρώτα χρόνια νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα με συμπαθήσει. Ούτε εκείνος με αγαπούσε. Έμεινε δίπλα μου γιατί είχε τις ανέσεις του, την βολή του, τα καθαρά του ρούχα, το περιποιημένο σπίτι, έτοιμο φαγητό, τα είχε όλα στην εντέλεια. Δεν του έλειπε τίποτα. Δεν θα μπορούσε αυτά να τα έχει από άλλες γυναίκες με τον ίδιο τρόπο που τα είχε από εμένα. Ανεχόμουνα τα νεύρα και τις ιδιοτροπίες του. Βοηθούσα την οικογένειά μου, εργαζόμουν πολύ μέχρι που με βρήκε ο καρκίνος!»

Η κατηγορούμενη είπε στη συνέντευξή της στο «Αξίζει να το ζεις» πως ο άντρας της νόμιζε ότι του έλεγε ψέματα για την ασθένεια. Από την άλλη, ο γιος της κατηγορουμένης, ανέφερε ότι ο πατέρας του, στάθηκε κατά την διάρκεια αυτού το προβλήματος υγείας στην μητέρα του: »Ο πατέρας μου ήταν ήσυχος άνθρωπος. Η μητέρα μου τον έβριζε συνέχεια. Έλειπε συνέχεια πό το σπίτι. Έπαιρνε χρήματα από τους πάντες.Της είχα δανείσει χρήματα κι όταν της τα ζήτησα, με πήρε τηλέφωνο ένας άγνωστος και μ’ απειλούσε να μην την ενοχλώ. Κατέγραφα όλες μου τις συνομιλίες μαζί της. Όταν αστυνομικός με ρώτησε τι πιστεύω, είπα ότι το έκανε η μάνα μου. Είναι τετραπέρατη'', είναι μερικά από τα λόγια του γιου της.

Δείτε τι είπε η ίδια στην Τατιάνα: