Η Γωγώ Γαρυφάλλου συγκλονίζει – «Κυοφορούσα δίδυμα αλλά έχασα το ένα παιδί»

Γωγώ Γαρυφάλλου

"Δεν πρόλαβα να το ζήσω αλλά έπαθα σοκ" εξομολογήθηκε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας με αφορμή την πρόσφατη βάφτιση της κορούλας της. Η παρουσιάστρια βάφτισε το κοριτσάκι της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η κύηση της ήταν δίδυμη αλλά το ένα παιδί πέθανε.

«Από τη μέρα που έκανα τη μπεμπούλα μου, θέλω να κάνω τέσσερα παιδάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου. «Δηλαδή θέλω ένα κορίτσι και άλλα τρία αγόρια, να προσέχουν την μπέμπα! Σε αυτό το σημείο, όμως, θα πω, που δεν το χω πει και ποτέ, η μπεμπούλα μου ήταν δίδυμη και έχασα το ένα. Εντάξει, δεν πρόλαβα να το ζήσω αλλά έπαθα ένα σοκ στην αρχή και με τις δύο καρδούλες γιατί χτύπαγε η δικιά μου καρδούλα. Το Ποπάκι μου όμως είναι δυνατή προσωπικότητα, ίδιο ζώδιο με τη μαμά της και… ήταν για να μείνει αυτό το παιδί».

«Άσχετα με τον χωρισμό μου, επέλεξα να δώσω λόγω του πρώην συντρόφου μου το όνομα της μαμάς του αλλά θα την φωνάζω Πόπη! Είναι το Ποπάκι» πρόσθεσε, ακόμα, η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλώντας για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφο της.

Μια ξεχωριστή εξομολόγηση από την Γωγώ Γαρυφάλλου στο «Ευτυχείτε»…