Η Γκολεμά «καρφώνει» Αρναούτογλου για Αλεξανδράτου – Χαμός στο Πρωινό!

«Γιατί καλείς στην εκπομπή σου έναν άνθρωπο που μισείς τόσο πολύ και γιατί η Γκολεμά που τον μισεί πάει στην εκπομπή του;»

«Δεν προλάβαμε να συμφιλιωθούμε, θα σκοτωθούμε. Την άλλη Τετάρτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει καλεσμένη στο στούντιο την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μια γυναίκα που μειώνει το prestige, κυρίως του καναλιού που την υποδέχεται. Για τον Γρηγόρη, τι να πούμε;», έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της στην Real και η ανακωχή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έλαβε τέλος.

«Γιατί καλείς στην εκπομπή σου έναν άνθρωπο που μισείς τόσο πολύ και γιατί η Γκολεμά που τον μισεί πάει στην εκπομπή του;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας το θέμα στο Πρωινό. «Αν από εδώ και πέρα η Γκολεμά έγραφε στη στήλη της στην εφημερίδα μόνο καλά λόγια για τον Γρηγόρη θα ήταν κωλοτούμπα και δεν θα την τιμούσε κιόλας», απάντησε η Φαίη Σκορδά. 

Ο Γιώργος, όμως, συνέχισε σε έντονο ύφος: «Αν έναν άνθρωπο δεν τον εκτιμάς δεν πας στην εκπομπή του. Είναι η στοιχειώδης λογική της αξιοπρέπειας ενός ανθρώπου. Δεν αναλώνεις ούτε ένα λεπτό σε συνέντευξη και αναλώνεις μισή ώρα για να τον καλέσεις»;

https://www.youtube.com/embed/HTtrTGI1T8E