Η γκάφα της Πηνελόπης Πλάκα

Πως προδόθηκε στον σύντροφό της για το φλερτ ενός τρίτου;

Στην εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη ήταν καλεσμένη η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία αφού αποκάλυψε την γκάφα που είχε κάνει σε μια σχέση που είχε, διηγήθηκε μια ιστορία με το αυτοκίνητό της και μια… κολώνα της ΔΕΗ.

«Είχα μια σχέση και είχα κι έναν άνθρωπο που με φλέρταρε. Ήταν δύο χρόνια αυτή η σχέση, έπρεπε να χωρίσουμε και δεν χωρίζαμε. Είχα λοιπόν ένα φλερτ και το είχα βάλει με όνομα γυναικείο. Και μου στέλνει μήνυμα αυτό το γυναικείο όνομα και λέω “ποια είναι αυτή η Μαρία;”. Και ρωτάω τον φίλο μου “ρε συ, ξέρεις καμία γιατί μου έστειλε κάτι για σένα”. Και μου λέει “Πηνελόπη, είσαι τρελή;”. Αυτός είχε καταλάβει βέβαια ποιος ήταν, τι ήταν…».

Η Πηνελόπη Πλάκα αναφέρθηκε επίσης και σε ένα περιστατικό που συνέβη με το αυτοκίνητό της, αφού όμως πρώτα παραδέχτηκε πως λάδωσε για να πάρει το δίπλωμα: «Έχω λαδώσει για να πάρω το δίπλωμά μου. Μένω στον Λυκαβηττό, γυρνούσα μια μέρα, τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα και πάω να παρκάρω. Δυστυχώς πάω να κάνω όπισθεν, πέφτει μια κολώνα της ΔΕΗ και πλάκωσε ένα αμάξι. Έπεσε και η ΔΕΗ, εγώ ήμουν σε πανικό. Βγαίνει ένας γείτονας και μου λέει “κυρία μου έχετε καταλάβει τι έχετε κάνει;”. Του λέω “εντάξει, έριξα δύο γλάστρες”. Νόμιζα ότι έριξα δύο γλάστρες γιατί είχα μουσική. Και μου λέει “Τι γλάστρες κυρία μου; Έχετε βυθίσει την περιοχή στο σκοτάδι. Είστε με τα καλά σας;”».

//www.youtube.com/embed/jytZiCUs7NM