Η Γερμανού υποδέχεται με …καυτές προσφωνήσεις την Παπαβασιλείου

Βίντεο: Τι είπε για τις νέες αφίξεις που θα γίνουν στην εκπομπή τα επόμενα Σαββατοκύριακα

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκανε το «Μες στην Καλή Χαρά», μετά από ένα καλοκαίρι που έφερε αρκετές αλλαγές στην εκπομπή. Για τέταρτη χρονιά, η Ναταλία Γερμανού καλωσόρισε τους τηλεθεατές και παρουσίασε έναν – έναν τους φετινούς της συνεργάτες. Από τα παλιά… τον Θέμη Γεωργαντά, τον Βασίλη Λιάτσο και τον Δημήτρη Λαγιόπουλο και την νέα άφιξη -που όμως ήταν και στην πρώτη σεζόν της εκπομπής- την Έλενα Παπαβασιλείου.

Το καλωσόρισμα της Έλενας από την Ναταλία είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για τις σχέσεις των δύο γυναικών. Η Ναταλία λοιπόν έκανε ένα μικρό καψόνι στην Έλενα και μετά ακολούθησε μια …καυτή υποδοχή!

«Κάθε γυναίκα θα απολάμβανε το γεγονός να είναι το μόνο κορίτσι ανάμεσα σε τόσους άντρες. Τώρα που το σκέφτομαι, μ' αρέσει! Πάμε να κάτσουμε και την αφήνουμε να περιμένει!«, είπε η Ναταλία Γερμανού στα αγόρια της εκπομπής. Όμως, γρήγορα έσπευσε να μας πει πως κάνει πλάκα και υποδέχτηκε την σέξι Έλενα Παπαβασιλείου με τα εξής λόγια: «Είναι μέσα στο ΤΟΡ 3 των πιο σέξι γυναικών! Είναι μια γυναίκα φαντασίωση! Είναι μια γυναίκα κόλαση! Ένας φίλος μου που πέρυσι υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, μου έλεγε ότι ξυπνούσαν το πρωί οι στρατιώτες και όλο το καψιμί στις επτά ήταν έτσι…(με το στόμα ανοιχτό). Έχει πολύ βαρύ φορτίο στους ώμους της φέτος, έχει αναλάβει τη μερίδα του ανδρικού κοινού. Υποδεχτείτε το κορίτσι κόλαση»!

«Πολύ θερμή υποδοχή θα έλεγα. Επέστρεψα στον τόπο του εγκλήματος«, είπε η Έλενα, για να συμπληρώσει η Ναταλία πως «κάθε καλός δολοφόνος επιστρέφει»!

Αμέσως μετά, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια σημείωση πολύ σημαντική: «Όλοι εμείς εδώ και πιθανόν και άλλοι που θα έρθουν το επόμενο και το μεθεμόμενο Σαββατοκύριακο και γενικώς, θα σας κρατάμε την καλύτερη συντροφιά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Εβδομαδιαία εκπομπή έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει στην καθημερινή πρωινή ζώνη του ALPHA!

Καινούρια καρφιά από τη Γερμανού για την Παπαβασιλείου

Ποιοι θα καθίσουν τελικά στον καναπέ της Ναταλίας;

Η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ναταλία Γερμανού;