Η Γεωργία Βρανά κατακεραυνώνει τον Χάρη Χριστόπουλο – «Μιλάει απότομα και προσβλητικά»

Γεωργία Βρανά

Δείτε όλα όσα είπε η Γεωργία Βρανά στο “Έλα χαμογέλα”.

Στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βγήκε η Γεωργία Βρανά με σύνδεση μέσω Skype. Η τραγουδίστρια, που αποχώρησε την προηγούμενη Κυριακή από το My Style Rocks, μίλησε κατά του Χάρη Χριστόπουλου, τονίζοντας πως μιλάει απότομα και προσβλητικά.

«Έχω αδυναμία στον κύριο Κουδουνάρη και την κυρία Χριστοπούλου. Ο κύριος Χριστόπουλος θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει λίγο απότομα, λίγο περίεργα, λίγο προσβλητικά και δεν μου αρέσει καθόλου. Και το γεγονός ότι έχει φύγει από το καθημερινό ήταν η καλύτερη επιλογή που έχει γίνει.

Άλλο να κάνει γκεστ και άλλο να είναι καθημερινά στα γυρίσματα. Είχαμε κόντρα γιατί θεωρούσα ότι είχε αντιπάθεια στο πρόσωπό μου, αυτό αισθανόμουν γιατί έβλεπα συνέχεια να μου βάζει χαμηλές βαθμολογίες, ενώ σε άλλα κορίτσια έδινε απλόχερα 3άρια και 4άρια.

Το πρόβλημά μου δεν είναι οι βαθμολογίες. Επειδή ήμουν εκεί και έβλεπα πράγματα που δεν τα έδειχναν σε εσάς, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος του. Έχουν κοπεί πολλά πράγματα που δεν τα βλέπετε, όπως την αποχώρηση της Ευρυδίκης, αλλά και πολλά πράγματα», είπε η Γεωργία Βρανά.