«Η φωτογραφία της ζωής μου» έρχεται στον ΑΝΤ1

ANT1

Στον ΑΝΤ1 θα συναντηθεί το χθες και το σήμερα σε μια εικόνα...

Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό πρότζεκτ αναμένεται να βρεθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Ο λόγος για την εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου» στην οποία το χθες και το σήμερα συναντιούνται σε μια εικόνα.

Πρόκειται για το «Capturing the moment», το οποίο έχει βασιστεί στο φαινόμενο των social media και στην αναδρομή σε φωτογραφίες του παρελθόντος. Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε καθημερινούς ανθρώπους να μοιράζονται μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μια πολύτιμη στιγμή της ζωής τους. Παράλληλα, θα παρουσιάζεται η ιστορία της εποχής που λήφθηκε η φωτογραφία, ενώ ένας κορυφαίος φωτογράφος του σήμερα θα αναλαμβάνει να ανασυνθέσει την ίδια φωτογραφία, με τα ίδια πρόσωπα στο σήμερα.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες Tv, το συγκεκριμένο φορμάτ είναι της Gilformats και το 2016 είχε πάρει τα δικαιώματα για 12 επεισόδια ο ALPHA χωρίς όμως να προχωρήσει ποτέ στην υλοποίηση του. Σκοπός είναι το πρότζεκτ να βγει χωρίς κάποιον παρουσιαστή, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα έχει επαυξημένο ρόλο ο φωτογράφος που θα αναλάβει να κάνει την επανάληψη της φωτογραφίας στο σήμερα.

Το γεγονός αυτό αυξάνει και τις απαιτήσεις της παραγωγής από το φωτογράφο που θα αναλάβει το πρότζεκτ, καθώς πέρα από καλός στο επάγγελμα του θα πρέπει να διαθέτει και άλλα χαρακτηριστικά.