Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την ενδομητρίωση

Φωτεινή Πετρογιάννη

"Είχα εξεταστεί δύο μήνες πριν και δεν είχα τίποτα. Μετά ένιωσα ένα σημείο κάτω χαμηλά σαν να πάλλεται και κάπως θορυβήθηκα γιατί καταλάβαινα κάποια σημάδια" ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο πόνος στον κύκλο της γυναίκας θεωρείται φυσιολογικός. Όμως, δεν είναι. Η ενδομητρίωση είναι μία κατάσταση που αφορά τις γυναίκες, κυρίως τις νέες. Η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας» για την εμπειρία της καθώς και πώς το αντιμετώπισε.

«Άκουσα αυτήν τη λέξη όταν αναγκάστηκα να επισκεφτώ τον γιατρό για κάποια σημάδια στο σώμα μου. Είχα εξεταστεί δύο μήνες πριν και δεν είχα τίποτα. Μετά ένιωσα ένα σημείο κάτω χαμηλά σαν να πάλλεται και κάπως θορυβήθηκα γιατί καταλάβαινα κάποια σημάδια. Πήγα στο γιατρό κι είχα μια κύστη πέντε εκατοστών και διαφορετική από τις προηγούμενες.

Στην αρχή μου είπε να κάνουμε καρκινικούς δείκτες και κατευθείαν το μυαλό πήγε σε κάτι κακό. Με είδε να ασπρίζω, να τρομάζω. Τότε μου είπε ότι θα είναι καλοήθης ενδομητρίωση» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.