Η Φωτεινή Γεωργαντά εξηγεί πως «υπάρχει τηλεμάρκετινγκ και τηλεμάρκετινγκ»

Φωτεινή Γεωργαντά

Επίσης, η Φωτεινή Γεωργαντά αποκαλύπτει την άγνωστη πρόταση του Τάκη Χατζή στην ΕΡΤ!

Στην κάμερα του Pop Up μίλησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Φωτεινή Γεωργαντά και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τα 27 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, το τηλεμάρκετινγκ και την πρόταση που είχε αρνηθεί παλαιότερα στην ΕΡΤ.

Ειδικότερα, η Φωτεινή Γεωργαντά ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολλά τυα χρόνια που βρίσκομαι στην τηλεόραση. Σχεδόν 27 ολόκληρα χρόνια και δεν έχω βαρεθεί ακόμα».

«Εξαρτάται πως το κάνεις το τηλεμάρκετινγκ. Υπάρχει τηλεμάρκετινγκ και τηλεμάρκετινγκ. Υπάρχει δηλαδή ο κόσμος που έχουμε δει να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει την πραμάτεια του φωνάζοντας και υπάρχει και ο άλλος ο οποίος σου λέει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τι ακριβώς συμβαίνει και τι είναι αυτό το οποίο έχει να σου δώσει. Εσύ πια ελεύθερα, επιλέγεις αν θες τελικά να το πάρεις ή όχι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Έχω κάνει λάθη χειρισμούς. Για παράδειγμα, Όταν ήμουν στην ΕΡΤ, ο διευθυντής μου ήταν ο Τάκης Χατζής και μου είχε κάνει πρόταση να αναλάβω την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο 7 με 10. Τότε, επειδή είχα μείνει έγκυος, είπα ένα όχι».

«Φαντάζομαι πως αν δεν είχα πει εκείνο το όχι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι άλλο».